calvin klein baratos calzoncillos calvin klein ck baratos calzoncillos ck baratos calzoncillos calvin klein baratos calvin klein calzoncillos baratos ck calzoncillos baratos calvin klein calzoncillos baratos calzoncillos ck baratos calvin klein baratos calzoncillos calvin klein ck calzoncillos baratos

POLIGON INDOOR

CURS CALIFICARE INSTRUCTORI IN POLIGON
2:00 pm - 4:00 pm
Tue
May 28, 2019
DSC_3786
426536_10151488623708847_1597808589_n
 
 

trageriTragerile sportive sau recreationale, activitatile de socializare corporate sau evenimentele cu caracter privat, sunt experiente care, pe langa senzatiile transmise de latura spectaculoasa a tragerilor, au nevoie de un mediu confortabil si sigur.

explicatii

Cum este de regula stiut, unele probe ale tirului sportiv nu pot fi aduse in interior. Daca tirul la talere va ramane o activitate care se potriveste perfect cu spatiile deschise, tirul cu pistolul sau pusca se pot adapta foarte usor in poligoanele inchise.exista.

monitoarePrin dotarile si amenajarile pe care le-am finalizat recent, avem independenta fata de factorul climatic iar solutia tehnica preferata pentru acest nou spatiu de tragere asigura o ventilatie perfecta. Procesul de tragere implica emisia de particule si substante care sunt in general daunatoare sanatatii daca nu sunt eliminate corespunzator.

Complexul nostru de tragere si acest poligon in mod special, este astfel proiectat incat sanatatea utilizatorilor precum si a personalului aflat in serviciu sa fie protejata si respectata.

Dispunem in acest spatiu de cel mai modern sistem de tinte special concepute pentru tirul sportiv, sisteme omologate la nivel mondial de catre forul international care guverneaza probele tirului clasic si olimpic. In acest moment, pe langa sistemul de automatizare de ultima generatie de la standurile de talere, Complexul de tragere Anatolie Salceanu - JOITA poate sustine orice format sportiv al probelor de pistol, pusca sau talere la nivel national sau international.