calvin klein baratos calzoncillos calvin klein ck baratos calzoncillos ck baratos calzoncillos calvin klein baratos calvin klein calzoncillos baratos ck calzoncillos baratos calvin klein calzoncillos baratos calzoncillos ck baratos calvin klein baratos calzoncillos calvin klein ck calzoncillos baratos

REZERVARE ONLINE

CURS CALIFICARE INSTRUCTORI IN POLIGON
2:00 pm - 4:00 pm
Tue
May 28, 2019
DSC_3786
426536_10151488623708847_1597808589_n
 
 

Aplicatia Rezervare online este un instrument extrem de usor de utilizat. Pentru a inregistra o programare trebuie sa completati campurile astfel:

Pasul 1: Alegeti luna si ziua cand doriti sa efectuati tragerea

Pasul 2: Alegeti intervalul orar ( Timeslot – ora de start, optiunea se deschide dupa Pasul 1)

Pasul 3: Completati campurile din dreapta calendarului cu – Nume/Prenume, adresa E-mail, numar de telefon.

Pasul 4: Pentru rezervarea unui serviciu/pachet de tragere, va rugam sa ne transmiteti prin completarea campului “Special request” alegerea dumneavoastra.

Link aplicatia

REZERVARE ONLINE

In conformitate cu prevederile legale, participantii la tragere sa aiba 18 ani impliniti, act de identitate in original, stare de sanatate compatibila cu activitatea de tragere (de ex. nu pot trage persoanele instabile emotional, epileptice sau care pot acuza probleme pe fondul zgomotelor puternice sau alte fenomene specifice uzului armelor de foc).  Persoanele participante la trageri nu trebuie sa se afle sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor cu efect halucinogen. Fiind o activitate speciala,  Complexul de tragere A. Salceanu – JOITA isi rezerva dreptul si are obligatia de a refuza prestarea serviciilor de tragere persoanelor care nu prezinta siguranta sau care au un comportament incompatibil cu uzul armelor de foc letale

Nota: din ratiuni de securitate nu comunicam cu Yahoo.com; Va rugam sa utilizati un cont diferit de acest domeniu. Multumim pentru intelegere.

 Echipa Complex de tragere A.Salceanu – Joita